Foccacia Surdej

 

I samarbejde med forskellige caféer har vi udviklet et surdejshævet focaccia-lignende brød.

Brødet bages af 100 procent speltmel, hvoraf ca. 1/3 males på egen stenkværn umiddelbart før æltningen.
Friskmalet mel har mere smag og indeholder friske olier fra kimen i speltkernerne.
Mælkesyrebakterierne i surdejen kommer fra de lokale æbletræsblomster, se hvordan.
Efter æltningen formes brødene i bradepander, drysses med rosmarin og groft salt inden de stilles til koldhævning natten over.
Om morgenen bages bradepanderne i den ildfyrede stenovn inden de køles af, skæres ud i mindre stykker og pakkes til de udvalgte caféer.
Her flækkes de og fyldes med alskens lækkerier. Hver café har sin opskrift.

Privatliv
Kornsang

Nødvendige cookies

Tredjeparts-cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.