Andet
Knækbrød
Knækbrødet fra Kornsang er fyldt med frø og kerner. Det er bagt i stenovn og velegnet som en god snack i løbet af dagen eller som tilbehør til andet mad.
Indhold: speltmel eller Ølandshvede, havreflager, græskarkerner, quinoafrø, hørfrø, chiafrø, olivenolie, lidt chilli og lyserødt himalayasalt. Bagt i stenovn og pakket i cellofanposer.
Rugbrødschips
Rugbrødschips er lavet på baggrund af det sorte brød, som er bagt i rustfri stålforme ved lav temperatur i 24 timer. Efterfølgende skæres brødet i tynde skiver, sprayes med koldpresset olivenolie og drysses med lyserødt Himalayasalt inden det nænsomt ristes på eftervarmen i den 20 tons tunge stenovn.
Choko Cookies
Choko Cookies er til den søde tand. bagt af speltmel, smør, valnødder, hasselnødder – måske tranebær, æg, mørk chokolade, bagepulver og så selvfølgelig lidt lyserødt himalayasalt.
Nøddecreme
Nøddecreme bestående af lige dele hasselnødder og mandler friskmalet på vores nye peanutbuttermaskine – tilsat en lille smule sesamolie. Smag det på Ny Spelt eller på Korncirkel.
Hasselnøddecreme
Hasselnøddecreme. Med 50 % hasselnødder, 40 % mørke chokolade, lidt agavesirup og den helt mørke kraftige kakao, så, er det her vel næsten en sund nutella.
Vegansk hasselnøddecreme
Vegansk hasselnøddecreme med 50 % hasselnødder, Kakaopulver af den bedste kvalitet, agavesirup og måske lidt koldpresset kokosolie.
Luksus Sort Tahin
Luksus Sort Tahin lavet af sorte sesamfrø iblandet en lille smule sesamolie. Kan bruges direkte på brød, eller som ingrediens i hummus.
Peanutbutter
Peanutbutter lavet af let ristede peanuts nænsomt presset uden ophedning – tilsat en lille smule koldpresset sesamolie og så selvfølgelig lidt lyserødt Himalayasalt.