Boller
En bolle er en lille rund og afsluttet bagt enhed. De kan være seje, sprøde, bløde, grove, fine eller søde. I Kornsang bager vi lidt af hvert. De fleste af vores produkter er derudover også veganske.
Speltboller
Speltbollen er sej og stærk og velegnnet til morgenmad og frokost.
God med smør, smørbar, tahin, olie, ost, chokolade, peanut eller andet pålæg. Speltbollen er bagt af 100 % rent speltmel, hvoraf Ca. 25% er friskt stenformalet speltmel med alle skaldele.
Mæt og Frø
Mæt & Frø er en kernesund bolle, som foruden speltmel indeholder; Brændenælde, rød, hvid og sort quinoa, sesamfrø, græskarkerner, chiafrø, hørfrø, amaranth, havreflager, valnødder, dadler og ristet boghvede (kasha). Mæt & Frø kan spises som den er – eller med pålæg.
Quinoabollen
Quinoabollen er bagt udelukkende af glutenfri råvarer; Quinoa, amaranth, boghvede, kasha, amaranth, havre og loppefrøskaller. Alt melet er friskmalet på egen stenkværn, som kun anvendes til glutenfrie produkter. Da produktionen foregår i samme rum som anden produktion kan vi ikke garantere, at den er helt glutenfri.
Rosinbollen
Rosinbollen er bagt af speltmel, rosiner, acido – men ikke sukker. Rosinerne gør den rigeligt sød, og hvis du ønsker den sødere, så må du putte noget sødt på. Lægger som dessert eller slik til kaffe og te.